Masini RULATE – Oferta Buget

Selectie de masini rulate cu istoric cunoscut si verificat. Toate masinile expuse pe acest site beneficiaza gratuit de pachet exclusiv „Garantie si asistenta”  ce include garantie de autorulat pentru o perioada de 6 sau 12 luni si asistenta rutiera pentru Romania 24/7 pe o perioada de 6 sau 12 luni.

Alege EVRIKA AutoRulate

si vei beneficia de:

Pachet servicii EVRIKA

Fiecare masina achizitionata primeste gratuit asistenta rutiera si serviciul de verificare devize. Ambele servicii sunt gratuite pentru primele 6 luni.

Istoric Verificat si Certificat

Fiecare masina afisata este insotita de un raport de verficare emis de un partener al EVRIKA-autoRulate. Raportul contine informatii despre istoricul masinii si despre dotarile de fabrica indicate de producator.

Garantie contractuala

Garantia contractuala acopera defectiuni ale componentelor motorului, transmisiei, suspensiei si instalatiei electrice. Nu sunt acoperite defectiunile datorate uzurii normale pentru un auto cu varsta si kilomentrajul masinii cumparate.

Finantare garantata

Ai ales modelul dorit ? Acum este timpul sa te surprindem cu oferta de finantare! Ultima sansa de a solicita o oferta speciala de la partenerii EVRIKA.

Back to top