VIZIUNEA SI VALORILE NOASTRE

Viziunea noastra este sa cream un ecosistem preferat de clientii din Romania pentru alegerea unui autoturism nou sau vechi, in functie de asteptarile si nevoile fiecaruia dintre cei ce au decis sa ne viziteze. Am plecat de la un studiu al nevoilor identificate de cei ce doresc sa isi achizitioneze o masina si am creat o lista de probleme pentru care incercam sa venim cu raspunsul potrivit.

img-displayAstfel va oferim suportul nostru pentru clarificarea urmatoarelor aspecte:

 • Masina noua sau masina rulata ?
 • Benzina sau motorina ?
 • Exista marci sau modele nerecomandate, datorita costurilor de intretinere ?
 • Vechimea maxima sau vehimea recomandata ?
 • Kilometrajul este important sau nu ?
 • Care este costul de intretinere al masinii ?
 • Care este costul total de utilizare si cum se calculeaza ?

In site gasiti argumente teoretice si tehnice pentru fiecare intrebare si pentru altele care apar pe parcurs. Deasemenea la fiecare solicitare de informatii despre un auto veti primi recomandari in ceea ce priveste achizitia acelei marci si modelului auto. Stim ca achizitia unei masini este un proces emotional pentru cel ce face achizitia si tocmai de aceea vrem sa va ajutam cu o opinie obiectiva astfel incat sa nu regretati mai tarziu alegerea emotionala.

Viziunea noastra are in spate oameni, cu experienta si filozofia lor de viata. Ceea ce facem in acest site este legat de ceea ce suntem si de lucrurile pe care noi le consideram importante. Oamenii din spatele acestei viziuni sunt adusi impreuna de impartasirea acelorasi valori.

Incredere – Orice colaborare cu un partener sau cu un potential client incepe cu sinceritate si o comunicare deschisa. Cultivam incredere pentru a construi o relatie buna pe termen lung.

Pasiune – Lucrurile par mai usoare si timpul trece mai repede cand ceea ce faci este pasiune. Pentru noi este important ca fiecare dintre noi sa isi valorifice potentialul acolo unde se simte in elementul sau. Cautam bucuria in tot ceea ce facem.

Responsabilitate si lucrul bine facut – Detaliile fac diferenta, consideram noi. Investim mult timp si resurse pentru a gandi lucrurile pana la capat apoi facem lucrurile pana la capat. Incercam sa tinem cont de toate implicatiile actiunilor sau recomandarilor noastre astfel incat clientul final – cel ce cumpara o masina la recomandarea noastra – sa fie multumit si sa recomande serviciile noastre.

Imaginatie – Ne place sa ne jucam cu idei, ne place sa vedem lucrurile diferit astfel incat sa facem viata mai simpla tuturor acelora care aleg sa apeleze la noi, fie ca partener fie ca si client.

SUNTEM SPECIALIZATI IN

Verificare istoric auto
Verificare stare tehnica auto
Verificare costuri de reparatie
Asistenta rutiera
Asigurari

DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

 • Recomandari obiective pentru ca noi nu avem comision din vanzarea unei anumite masini.

 • Acces la masini verificate si cu istoric cunoscut.

 • Masinile promovate pe site sunt alese doar de la dealeri certificati in timp.

 • Toate masinile se vand cu  garantie contractuala de minim 6 luni.
 • Pentru orice achizitie facuta in baza recomandarii noastre primesti gratuit 6 luni la pachetul EVRIKA asistenta si pachetul EVRIKA verificare costuri.
Back to top