Servicii EVRIKA

finantare garantata - asistenta rutiera - garantie 12 luni

Ce facem noi pentru tine?

De la bun inceput tinem sa mentionam ca in acest site beneficati de servicii gratuite de recomandare a unor masini selectate de la dealerii partenri. Selectia este conditionata de existenta unui istoric cunoscut, de o verificare tehnica si mai ales de livrarea masinii cu garantie de 12 luni.

Astfel puteti considera ca suntem consultantul dvs personal in actiunea de achizitie a unei masini noi sau rulate. Drept urmare va rugam sa apelati cu incredere la serviciile nosatre gratuite si chiar sa ne contactati daca sunt necesare informatii suplimentare sau daca vreti o opinie despre o achizitie auto si nu ati gasit raspunsul la noi pe site. In acest sens va rugam sa folositi formularul din pagina de contact.

Daca vorbim despre finantarea garantata este necesar sa mentionam ca aceasta este un leasing operational ofertat prin unul din partenerii evrika-autorulate.ro. Finantarea garantata nu face obiectul unei analize financiare clasice dret urmare este foarte simplu de indeplint conditiile minime de eligibilitate.

Finantarea garantat este disponibila chiar si pentru companiile nou infiintate – companii ce nu au inca 1 an de activitate dar au cel putin 3 luni de functionare.

De avut in vedere

  • Auto rulate livrate cu garantie
  • Finantare garantata prin leasing operational
  • Istoric cunoscut si verificat
  • Kilometraj verificat
  • Asistenta rutiera pentru Romania
  • Servicii de verificare deviz reparatie – gratuit 6 luni
B.02

Pachet EVRIKA autorulate Servicii incluse la livrare

Statistici curente

65

Masini pe stoc

7500 EUR

Valoare medie finantata

5

Parteneri finantare

3

Parteneri auto rulate

Back to top