Termeni şi condiţii

 • Termenii „www.evrika-autorulate.ro”, ” evrika-autorulate.ro „, „ evrika-autorulate” „site-urile”, „site-ul”, „site”, „noi”, „compania” reprezintă firma Chapeau Bleu Boutique srl şi serviciile sale oferite prin acest site.
 • Compania are sediul principal în Chitila, jud Ilfov, str Banatului nr 2.
 • Termenul „Utilizatorul” reprezintă toate persoanele fizice şi / sau juridice care accesează şi folosesc site-ul www.evrika-autorulate.ro, indiferent de motiv.
 • Prin accesarea www.bestauto.ro sunteţi de acord cu termenii de mai sus, care sunt folosiţi pentru a asigura că site-ul funcţionează pentru toată lumea.

Folosirea evrika-autorulate.ro:

Evrika-autorulate.ro îşi rezervă dreptul de a modifica, schimba, înlatura sau adăuga termeni şi condiţii prezentului regulament, incluzând , dar nelimitându-se la aceastea: termeni, taxe aplicabile, politici de funcţionare/utilizare. Evrika-autorulate.ro poate beneficia de acest drept fără notificări sau înştiinţări prealabile. Indiferent de înştinţările prelalabile , utilizarea continuă a serviciilor reprezintă acordul dumneavoastră asupra acestor modificări. Verificarea periodică a modificărilor şi schimbărilor intervenite în prezentul Regulament, precum şi corectitudinea datelor de contact furnizate de dumneavoastră sunt în întregime responsabilitatea dumneavoastră.

Prin Completarea Formularelor disponibile in site si bifarea check-boxului de confirmare a faptului ca ati citit si ati luat la cunostinta prezentele termene confirma ca :

 • sunteţi persoană fizică, că aveţi împlinită vârsta de 18 ani sau vârsta peste 14 ani şi aveţi consimţământul părinţilor sau tutorelui legal de a utiliza acest site web şi presupune acceptarea în totalitate a prezentului contract. În cazul în care reprezentaţi o persoana juridică, parteneriat sau orice alta formă juridică de organizare în conformitate cu standardele de comerţ înregistrarea dumneavoastră este o garanţie.
 • sunteţi de acord să furnizaţi în Formularele de comanda informaţii corecte, clare şi reale şi orice alt tip de informaţie necesară pentru condiţiile de plată şi vă angajaţi să actualizaţi în mod corect şi permanent prezentele informaţii.
 • reprezintă şi garantează că aveţi autoritatea de a utiliza serviciile conform prezenţilor termeni şi condiţii. În cazul în care nu sunteţi de acord/nu vă manifestaţi acordul asupra Termenilor sau oricăror altor modificări, singura opţiune este de a va dezactiva de la prezentul Serviciu.

DACA NU SUNTEŢI DE ACORD CU PREZENŢII TERMENI, NU COMPLETAŢI FORMULARELE DISPONIBILE IN SITE SI NU BIFATI CASUTA CE CONFIRMA CA ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE PREZENTE.

Acceptarea contractului de utilizare şi a modificărilor

Acest contract se aplică site-ului evrika-autorulate.ro, serviciilor şi conţinutului acestuia. Site-ul, serviciile şi conţinutul evrika-autorulate.ro vă sunt oferite condiţionat de acceptarea dumneavoastră fără nici o modificare a condiţiilor din prezentul contract. Dacă nu acceptaţi termenii şi condiţiile stipulate în acest document, nu folosiţi site-ul evrika-autorulate.ro şi serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicaţi că acceptaţi să respectaţi „Termeni & Conditii” noastre. evrika-autorulate.ro poate revizui acest document oricând, prin acutalizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitaţi aceasta pagina periodic pentru a citi „Termeni & Conditii” deoarece acest document este legal. Folosirea în continuare a serviciilor site-ului evrika-autorulate.ro reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului contract.

De asemenea, întelegeţi şi sunteţi de acord cu faptul ca serviciile oferite de evrika-autorulate.ro pot include anumite comunicate de la Chapeau Bleu Boutique srl, precum anunţuri legate de noi funcţionalităţi, mesaje administrative, şi newsletter, şi că acest tip de comunicare este considerat ca făcând parte din fluxul de comanda a sericiilor prezentate in site. Puteţi opta, la orice moment, pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfârşitul newsletter-ului.

Descrierea serviciilor

Site-ul evrika-autorulate.ro oferă utilizatorilor acces la o colecţie bogată de resurse şi instrumente online care includ: anunţuri gratuite, forumuri, servicii de vânzare-cumpărare. Dumneavoastră întelegeţi şi sunteţi de acord că aceste servicii includ şi publicitate, iar publicitatea este necesară site-ului evrika-autorulate.ro pentru furnizarea serviciilor sale. Dumneavoastră întelegeţi şi sunteţi de acord că serviciile evrika-autorulate.ro includ diverse anunţuri, mesaje administrative conţinute de buletinele informative evrika-autorulate.ro şi că aceste mesaje determină calitatea serviciilor oferite de evrika-autorulate.ro. Dumneavoastra intelegeti şi sunteti de acord ca serviciile sunt oferite la pachet cu serviciile de publicitate si nu pot fi furnizate separat. Serviciile oferite de evrika-autorulate.ro se adresează în mod special utilizatorilor de Internet din Romania şi sunt împărţite în 2 categorii: gratuite şi cu taxă.

1.Serviciile gratuite sunt reprezentate de mai multe facilităţi, disponibile online:

 • posibilitatea de căutare simplă, avansată, vizionare, a anunţurilor
 • posibilitatea de solicitare oferta personalizata
 • posibilitatea de a comada un autovehicul conform specificatiilor dvs
 • posibilitatea de a propune un schimb intre masina dorita si masina detinuta de catre dvs

2.Serviciile cu taxă se referă la afişarea pe site a formelor de reclamă acceptate şi la promovarea prin intermediul e-mailurilor informative a produselor, serviciilor clienţilor companiei.

Responsabilităţile utilizatorului

Ca utilizator sunteţi responsabil de propriile acţiuni precum şi de consecinţele pe care acestea le pot avea, în urma publicării unor comentarii in evrika-autorulate.ro.

Va obligaţi să nu faceţi următoarele lucruri :

 • să publicaţi material cu drept de autor, dacă nu sunteţi autorul sau dacă nu aveţi permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • să publicaţi materiale obscene, defăimătoare, de ameninţare sau răuvoitoare faţă de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică;
 • să publicaţi materiale care conţin virusi sau alte programe cu intenţia de a distruge orice sistem sau informaţie;
 • încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice conţinut pentru care nu aveţi dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiţii, sub orice sistem juridic, românesc sau străin, relaţii contractuale sau de încredere (cum sunt informaţiile confidenţiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvăluite ca parte a relaţiilor de serviciu sau aflate sub incidenţa acordurilor de confidenţialitate);
 • încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promoţionale, „junk mail”, „spam”, scrisori în lanţ, scheme piramidale sau orice alta formă de solicitări, cu excepţia porţiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
 • promova sau furniza informaţii despre modul de derulare a activităţilor ilegale, promova rănirea fizică sau verbala împotriva oricărui grup sau persoană, sau pentru a promova orice act de cruzime faţă de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informaţii despre modul de a fabrica, achiziţiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme şi crearea de site-uri „crush”;
 • posta, difuza sau transmite în alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau înregistrarea acestora în rubricile care pot fi vizualizate de către ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)

Evrika-autorulate.ro nu garantează credibilitatea, acurateţea informaţiilor publicate de către utilizatori sau nu girează vreo părere exprimată de către utilizatori.

Dacă i se solicită de către un utilizator, compania poate investiga şi verifica afirmaţiile în cadrul procesului de moderare şi poate hotărî dacă informaţiile respective trebuie îndepărtate. Vă rugăm să folosiţi opţiunea din formularul de contact pentru orice informaţie care vi se pare suspectă, ilegală, defăimătoare pe acest site.

Evrika-autorulate.ro îşi poate asuma acţiuni sau măsuri în privinţa utilizatorului sau împotriva informaţiilor înregistrate de către acesta. Prin introducerea materialului în orice segment public sau privat de pe site, incluzând forumurile, concursurile, îi garantă companiei dreptul continuu, irevocabil (incluzând drepturile morale) şi licenţa de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica în public conţinutul (în intregime sau parţial), la scară internaţională sau de a-l încorpora în alte lucrări de orice forma, în mass-media sau în tehnologia cunoscută sau care urmează să se dezvolte în viitor. De asemenea, permiteţi oricărei persoane care este abonată să acceseze, să vizualizeze, să stocheze sau să reproducă asemenea materiale în scopuri personale. Supus celor menţionate înainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site îşi menţine orice drepturi care ar putea deriva de aici.

Apreciem mesajele clienţilor nostri şi venim în întâmpinarea comentariilor dumneavoastră cu privire la serviciile noastre. Vă atenţionăm că politica noastra nu ne permite să acceptăm sau să ţinem cont întotdeauna de ideile creative, sugestii, invenţii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi în mod expres.

Utilizarea materialelor

Evrika-autorulate.ro vă autorizează să vizualizaţi şi să faceţi download la o copie a materialelor de pe site doar în scopuri personale şi pentru uz necomercial. Conţinutul, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum şi alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor nr. 8/1996, Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 123/2005 şi legea 329/2006. Întregul material este proprietatea Chapeau Bleu Boutique SRL, conţinutul acestui site web este dreptul exclusiv a companiei, drept protejat de legile în vigoare. Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveţi permisiunea de a vinde sau de a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale. Informaţiile sunt stocate pe serverele care aparţin sau care sunt închiriate de către Companie în ţări din cadrul Uniunii Europene, accesul oricărui utilizator neautorizat este interzis. În caz de încercare şi / sau accesare, fără drept, a acestor servere, fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte conform legislaţiei române în vigoare.

Proprietatea materialelor şi informaţiilor introduse pe site-ul Evrika-autorulate.ro

Evrika-autorulate.ro nu vă pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizaţi companiei (inclusiv observaţiile şi sugestiile) sau pe care le postaţi, încărcaţi sau trimiteţi. Totuşi, transmiţând aceste materiale, dvs sunteţi de acord să acordaţi Evrika-autorulate.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv să le: copieze, distribuie, transmită, publice, reproducă, modifice şi să traducă; să menţioneze numele dumneavoastră în legătură cu materialul pe care l-aţi transmis; şi are dreptul de a cesiona la rândul ei toate aceste drepturi oricărui partener Evrika-autorulate.ro

Nu se vor pretinde şi nici acorda nici un fel de compensaţii pentru utilizarea materialului în felul arătat mai sus. Compania nu are obligaţia de a posta pe site sau folosi în orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul să şteargă materialul dumneavoastră în orice moment şi fără a avea nevoie de un motiv în acest sens.

Obligaţiile Evrika-autorulate.ro

Evrika-autorulate.ro nu are obligaţia de a controla informaţiile oferite de către utilizator şi disponibile pe site. Materialul furnizat de către utilizator poate fi neplăcut, vătămător sau inexact, poate conţine greşeli de scriere, singurul răspunzător pentru forma, conţinutul sau exactitatea materialului furnizat este utilizatorul. În eventualitatea unei dispute cu unul sau mai mulţi utilizatori, Compania este absolvită de orice răspundere sau despăgubire (directă sau indirectă) de orice fel şi de orice natură, cunoscuta sau necunoscută, ivită în vreun mod care are legătura cu disputele. Deasemenea, Evrika-autorulate.ro îşi rezervă dreptul de a stoca în baza de date anunţurile şi adresele de contact furnizate de către utilizator pe care poate să le folosească în scopuri publicitare însa nu îşi asuma nici o responsabilitate faţă de întârzierile care pot aparea la furnizarea datelor, nu are nici o responsabilitate în cazul ştergerii, pierderii sau imposibilităţii de a stoca informaţiile, din orice motive tehnice care pot apărea din cauze interne sau externe. Deasemenea, Compania nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu ofera nici o garanţie în cazul oricăror consecinţe care pot apărea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, întârzierea serviciilor sau securitatea aplicaţiilor sale. Dumneavoastră luaţi cunoştiinţă şi sunteţi de acord cu faptul ca sunteţi singurul responsabil pentru formă, conţinutul sau exactitatea materialului conţinut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Evrika-autorulate.ro nu oferă nici o garanţie ca:

 • serviciile vor împlini toate cerinţele dumneavoastră;
 • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
 • orice eroare de program va fi corectată;
 • orice material descărcat sau obţinut în alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispoziţie de Evrika-autorulate.ro se află astfel la discreţia utilizatorilor şi poate fi folosit doar pe riscul propriu şi veţi fi singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesaţi site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descărcarea acestui tip de conţinut.

Generalităţi

Dacă vreo prevedere din acest capitol „Termeni & Conditii” este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni & Conditii”, acestea rămânând în vigoare. Aceşti „Termeni & Conditii” constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră şi Chapeau Bleu Boutique SRL în privinţa utilizării site-ului Evrika-autorulate.ro, constituind unica convenţie dintre dumneavoastră şi companie şi reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor oferite de Evrika-autorulate.ro.

Aceste condiţii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunţare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Puteţi citi cea mai recenta versiune a acestor condiţii oricând, accesând aceasta pagină. Regulamentul şi relaţiile dintre utilizatori şi Evrika-autorulate.ro vor fi guvernate de legile aplicabile în România.

Răspunderea

Întreaga răspundere civilă şi penală pentru informaţiile publicate şi / sau transmise în Internet de către utilizator, precum şi pentru consecinţele care pot apărea în urma acestor activitaţi, revine în exclusivitate utilizatorului.

Încheierea acordului

Compania Chapeau Bleu Boutique SRL, Evrika-autorulate.ro îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condiţiile menţionate mai sus. La limită, îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

Back to top